avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere din CIC

Care sunt reglementarile legale privind reintoarcerea din CIC? Angajatorul este obligat de a ma reincadra pe acelasi post sau pe un post similar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 16 Noiembrie 2011
ewe a scris:

Care sunt reglementarile legale privind reintoarcerea din CIC? Angajatorul este obligat de a ma reincadra pe acelasi post sau pe un post similar?


Art.10 alin.7 din Legea nr.202/2002 reglementeaza cel mai bine drepturile dvs la revenirea din CCC , si anume : La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la revenirea la munca din cic, angajatorul trebuie ... Mit.Ioana Mit.Ioana Buna ziua, La revenirea la munca din CIC, angajatorul trebuie sa ii actualizeze salariul chiar daca acesta este peste minimul pe economie? Conform ROI al ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa revenirea din cic anamariap28 anamariap28 cic expira in mai 2012 si ma voi reintoarce la vechiul job pe acelasi post. Intre timp in firma s-au facut majorari salariale la toti angajatii, daca eu am ... (vezi toată discuția)