avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor doctorat functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor doctorat functionari publici

Am obtinut titlul de doctor in iunie 2011;sunt functionar public cu functie de conducere si vechime in institutii publice de 19 ani;ce sansa am de a obtine sporul de doctorat?se pare ca nu se mai plateste !mai este vreo sansa?
Sporul de doctorat nu se mai plateste din ianuarie 2010, odata cu abrogarea OG 6/2007 si 9/2008 de catre legea 330/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume compensatorii cu caracter tranzitoriu pt. f.p. promovati in grad IORDANA IORDANA In luna dec.2009 angajatii unei institutii publice locale au beneficiat la salariul de baza de spor vechime, spor fidelitate si spor dispozitiv. Incepand cu 01 ... (vezi toată discuția)
Care e cuantumul salariului secretarului de comuna? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu cum se stabileste salariul de baza al unui secretar de primarie,in conditiile in care Ordonanta nr.9/2008 a fost abrogata de Legea ... (vezi toată discuția)
Premii lunare functionari cameliapstl cameliapstl buna ziua as vrea sa intreb si eu daca in anul 2011 la primarii se poate acorda premiul lunar de 10 % pentru functionari publici? cu toate ca nu cred ca le-a ... (vezi toată discuția)