avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită salut
Discuție deschisă în Executare silită

salut

am castigat un dosar si am
de luat niste bani....cum fac sa iai iau?sentinta este definitiva...va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 12:18, 7 Iulie 2011
Notificati mai intai debitorul sa faca plata sumelor din titlul executoriu intr-un termen pe care il stabiliti dumneavoastra in functie de suma.
Daca nu executa hotararea de buna voie o sa va adresati unui executor judecatoresc, caz in care va suporta si cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa imi recuperez cheltuielile de judecata? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, va rog o mina de ajutor. Avocatul meu m-a lasat sa ma descurc cu asta. Am castigat irevocabil si am cheltuieli de judecata de recuperat din anul ... (vezi toată discuția)
Lamuriri tutzax@yahoo.com tutzax@yahoo.com buna ziua, am castigat un proces in instanta si am facut demersuri pentru a recupera cheltuielile de judecata, a trecut termenul in care trebiua sa ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul. ce urmeaza? dand dand Am castigat un proces referitor la o mostenire. Am de primit sulte cheltuieli de judecatasi o jumatate de casa. Cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)