in concediu de odihna fiind,am parasit localitatea de domiciliu si primesc un mesaj de la colegii mei de munca,cum ca trebuie sa ma prezint la serviciu sa completez o cerere de demisie. se pare ca voi fi mutat la alta firma,tot a patronului meu.mentionez ca sa mai intamplat acest lucru la 01 ianuarie 2011,atunci firma de la care am plecat era alta decat asta la care ne muta acum.este posibil ca aceasta perioada sa se piarda din evidente?este posibil sa pierd banii,intrucat sant cu 2 luni in urma la achitarea salariului?cum sa procedez??va rog frumos sa ma ajutati,sa ma lamuriti..multumesc anticipat!
In primul rand ca din concediu ar trebui sa te cheme angajatorul, nu poti sa-ti dai demisia daca esti in concediu. Trebuie sa fii prezent, nu?
Salariile nu ar trebui sa le pierzi, in cel mai rau caz faci sesizare la ITM.
Pierderea din evidenta!!!!! La ce te referi? ca si vechime? Nu ar trebui sa se piarda. Angajatorul e obligat acum sa elibereze un act, o adeverinta care sa ateste perioada cat ati fost la el angajat, adeverinta seamana cu o pagina a cartii de munca, cel putin noi pe aceasta o folosim.