avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obtinere autorizatie functionare PFA cu datorii la Fisc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obtinere autorizatie functionare PFA cu datorii la Fisc

Va rog daca ma puteti ajuta sa ma lamuresc cu urmatoarea situatie:

Detin un PFA din anul 2008 . Am avut autorizatie de functionare de la primarie pe anii 2008 si 2009 . Pe anul 2010 si anul 2011 nu am avut autorizatie si doar astazi am aflat ca acest lucru constituie infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Ce pot face in aceasta privinta ca eu in aceasta perioada, pe anul 2010 si 201, am facut incasari pe PFA .

Mentionez faptul ca eu nu mi-am platit toate impozitile catre fisc pe 2009 pana astazi. Ce pot face sa evit situatia de infractiune. Pot obtine autorizatia de la primarie daca eu am datorii la fisc?

Daca reusesc sa obtin autorizatia la primarie si sa scap de situatia infractionala si nu mai desfasor nici o activitate pe PFA, daca nu platesc nici la Fisc ce mai am de dat pot sa las asa PFA-ul si mi se va inchide peste 2 ani?

Astept raspuns multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa radiat dar cu datorii Maxim Ioan Maxim Ioan sotia mea a avut un PFA in 2007 ,a functionat cca 1 an ,nu mergea bine deloc,ne inglobam tot mai mult in datorii,am reusit sa achitam datoriile la furnizori si ... (vezi toată discuția)
Neinregistrarea registrului jurnal de incasari si plati la finante ContSters42711 ContSters42711 Ce se poate intampla daca un Registru Jurnal de incasari si plati nu a fost inregistrat la Finante, cum ar trebui procedat pentru evitarea platii amenzii si ... (vezi toată discuția)
Penalizare neplata cass din anul 2007 _bogdan _bogdan Buna seara, Am avut un PFA care a functionat in anii 2007-2010. Profit nu am avut decat in 2007 dupa care incasarile au fost 0 in 2008 si 2009. Asa ca in 2010 ... (vezi toată discuția)