avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa radiat dar cu datorii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa radiat dar cu datorii

sotia mea a avut un PFA in 2007 ,a functionat cca 1 an ,nu mergea bine deloc,ne inglobam tot mai mult in datorii,am reusit sa achitam datoriile la furnizori si dupa care am hotarat sa plecam afara in 2008 ,in 2009 firma sa radiat datorita faptului ca nu am preschimbat actele si dupa 5 ani au venit o lista de datorii de la fisc si cas de ma doare capul.
ce trebuie sa fac sa scap de ele definitiv ,mentionez ca firma este radiata de ei din 2009
o zi buna va doresc ,fara datorii
Cel mai recent răspuns: Maxim Ioan , utilizator 11:34, 1 Februarie 2015
Nu trebuie să faceți nimic. Atâta timp cât PFA-ul nu mai există, el nu mai poate avea datorii.
Datoriile sunt probabil din vremea cand PFA-ul inca functiona. Chiar daca s-a radiat, nu veti putea scapa de datorii si va trebui sa le platiti pentru a evita executarea silita.
va salut ,aceste datorii mici cu niste penalitati uriase nu se sterg niciodata ?
sotia mea ,titulara lucreaza in cintinuare ca sclava in ITALIA ,sa nu murim de foame ,eu de cand am venit in tara ,am lucrat doar 3 luni ca atat a fost contractul ,dupa din cauza varstei nu te baga nimeni in seama ,vor doar tineret
ce trebuie sa fac ? casa avem cu act notarial de intretinere ,este casa socrului ,afecteaza cu ceva ?
o zi buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii mostenitori Nela P. Nela P. Buna ziua ! Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri intr-o problema la care nu am gasit concret raspunsul.Am sa va expun pe scurt natura problemei.Cumnatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de pasivul succesoral, ... Iustin250792 Iustin250792 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de pasivul succesoral, socrul meu a decedat de curand iar in urma lui a ramas o casa cu un teren aferent de 85m2 si o ... (vezi toată discuția)
Pfa - asigurari de sanatate omideo20 omideo20 buna ziua! mama a avut un pfa infiintat in 2007 care a functionat pana in 2009. din motive de sanatate nu l-a inchis pana in 2011 cand a depus declaratii ... (vezi toată discuția)