Buna ziua, pe fatada de la sufragerie s-a postat un panou publicitar care imi acopera o jumatate de perete, cand ploua sau cand bate vantul ma deranjeaza zgomotul pe care il face. Am intrebat mla Asociatie si mi-au spus ca este hotararea lor, pentru ca fatada este comuna. Ce pot sa fac sa-l dau jos de acolo? Daca vreau sa izolez fatada blocului? Va multumesc.
Fatada este proprietate comuna a proprietarilor. Daca AGP a hotarat, nu prea aveti ce face. Totusi, ar trebuii sa primiti o suma de bani pentru deranj.
Faceti o cerere catre asociatie pentru a vedea contractul intre asociatie si firma care are panoul.
Izolarea blocului se realizeaza de asemenea de Asociatie pentru ca este parte comuna.
Pentru panou publicitar cam asta e suma.
Dar, din ce stiu de la noi, ar fi trebuit sa fie pus numai cu acordul dumneavoastra. Eu personal am refuzat asa ceva. Daca nu ati semnat acceptul puteti cere scoaterea lui la firma de publicitate care l-a montat. Ciudat cum sint aceste spatii comune cind se pune o reclama sau antena, iar pentru reparatii raspunde doar proprietarul!!