avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fatada bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fatada bloc

Buna ziua, pe fatada de la sufragerie s-a postat un panou publicitar care imi acopera o jumatate de perete, cand ploua sau cand bate vantul ma deranjeaza zgomotul pe care il face. Am intrebat mla Asociatie si mi-au spus ca este hotararea lor, pentru ca fatada este comuna. Ce pot sa fac sa-l dau jos de acolo? Daca vreau sa izolez fatada blocului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:15, 7 Iulie 2011
Fatada este proprietate comuna a proprietarilor. Daca AGP a hotarat, nu prea aveti ce face. Totusi, ar trebuii sa primiti o suma de bani pentru deranj.

Faceti o cerere catre asociatie pentru a vedea contractul intre asociatie si firma care are panoul.

Izolarea blocului se realizeaza de asemenea de Asociatie pentru ca este parte comuna.
Am citit contractul, si este facut pe o suma derizorie aprox 100 Euro/luna. Daca mai aveti alte sfaturi va sunt recunoscator. multumesc
Pentru panou publicitar cam asta e suma.
Dar, din ce stiu de la noi, ar fi trebuit sa fie pus numai cu acordul dumneavoastra. Eu personal am refuzat asa ceva. Daca nu ati semnat acceptul puteti cere scoaterea lui la firma de publicitate care l-a montat. Ciudat cum sint aceste spatii comune cind se pune o reclama sau antena, iar pentru reparatii raspunde doar proprietarul!!
era nevoie de acordul dvs expres. puteti da in judecata asociatia ca a incheiat acest contract si v-a creat un prejudiciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de siguranta - panou publicitar bloc ContSters311568 ContSters311568 de 5-6 ani sa instalat pe fatada blocului meu un panou publicitar iar reflectorul acestuia si o parte din sistemul de prindere este montat la 5-10 cm de ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar mihalutza2003 mihalutza2003 Buna, As vrea sa stiu daca pot incasa, doar eu, o anumita suma de bani de la o firma de publicitate, aceasta firma doreste sa monteze un panou publicitar pe ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar pe terasa blocului beaurevers beaurevers Buna dimineata, locuiesc intr-un bloc din Bucuresti la etajul 9/10 si am o mare problema cu un panou publicitar imens 15m x 6m montat fara acordul multor ... (vezi toată discuția)