avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... decizie de impunere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

decizie de impunere

in perioada 2006-2010 am avut un pfa , de curand am primit de la casa de asigurari
bv o decizie de impunere aferenta acestei perioade pentru contributia la as de sanatate.Eu am platit contributia datorata acestei perioade cu intarziere pentru ca practic nu am stiut si acum mi s-au calculat penalitati de 1087 ron.
Precizez ca tot in aceasta perioada am fost si angajata cu contract de munca unde am platit deasemenea contributia la sanatate.
Cum pot sa procedez?
Cel mai recent răspuns: suzyka , utilizator 15:44, 7 Iulie 2011
Multe persoane care au ori au avut pfa,if,ii,srl,etc si nu au achitat la timp contributiile sunt in aceeasi situatie.
Daca nu mai aveti de plata din suma de baza,contributia efectiva, penalitatile nu vor creste si le puteti plati esalonat. Dar daca exista, penalitatile cresc cu viteza ametitoare si va veti trezi cu mai mult de plata.
Nu cred ca puteti sta linistita si sa nu le platiti, pt ca daca primiti instiintare ca vi s-a facut dosar de executare silita ,vor pune poprire pe orice cont il aveti, pe salariu,etc.
Sau puteti fi fara grija in cazul in care nu aveti nici un bun pe numele dvs.
parerea mea.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
suzyka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie casa de sanatate coman cristina coman cristina buna,sunt pfa din anul 2005 cu obiect de activitate in agricultura ,in oct. am primit decizie de impunere da la sanatate cu plta contributiei pe ultimii 5 ani ... (vezi toată discuția)
Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ? majoritar majoritar Buna seara Am o ii ( intreprindere individuala) si nu am platit CNAS niciodata,pana anul acesta sincer nici nu am stiut si nici nu m-a avertizat nimeni cum ... (vezi toată discuția)