avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale as dori un sfat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

as dori un sfat

Buna ziua,
De ceva timp am intrat intr-un mare impas finanaciar.Nu mi-am putut plati furnizorii ,nu sunt sume mari si nici multi furnizori ,dar nu le-am mai putut plati factura in intregime.Daca poate cineva sa ma ajute cu o idee sau cu un sfat .As putea sa incerc un imprumut pe societate,dar nu stiu cum si la ce banci ,sau chiar IFN-uri nu este o problema,sa apelez.Nu mai dispun de lichiditati,
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:16, 10 Iulie 2011
De ce nu va duceti personal la cateva banci sa studiati conditiile, dobanda si, dupa o atenta analiza/comparatie, sa hotarati?
Poate puteti face rost de bani vanzad ceva (o masina, daca aveti doua).
Daca aveti un spatiu inchiriat, va puteti lua unul mai mic cu o chirie mai mica.
Sa treceti cu bine peste acest impas! :)
Solicitati amanarea la plata si concentrati-va pe eficientizarea afacerii si pe vanzari.

Firmele cu probleme financiare nu primesc credite.
Cine crediteaza o firma insolvabila?

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
Albert Kurtyan, Consilier juridic
solicitati manarea la plata.
daca nu sunteti solvabil nici o banca nu va da credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea unei af sorinnel_25 sorinnel_25 As vrea sa stiu daca pe langa activitatea de baza a unei AF pot sa fie si alte activitati secundare (ca in cazul unui SRL). Care sunt avantajele/dezavantajele ... (vezi toată discuția)
Executare silită din cauza firmei de asigurare omniasig Șerban Călin Șerban Călin Bună ziua. Tatăl meu a făcut un credit pe firma sa la o bancă(IFN) pentru achiziționarea unui utilaj agricol (combină). Creditul urma a fi plătit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu card salarii aladina aladina salutare! am si eu o intrebare catre dvs., mai exact am un credit la [banca] pe care din diverse probleme nu l-am mai achitat de vreo 3 ani.iar akm trebuie sa ... (vezi toată discuția)