salutare!
am si eu o intrebare catre dvs., mai exact am un credit la [banca] pe care din diverse probleme nu l-am mai achitat de vreo 3 ani.iar akm trebuie sa imi fac un card de salarii la [aceeasi banca ].bineinteles ca [banca] mi-a vandut datoria la o firma de recuperare , firma d recuperare mi-a pus dobanzii usturatoare etc.o sa am probleme din cauza asta?ce se poate intampla?o sa imi ia bani d p card?ast un rasp urgent.va multumesc!
Fiind un client cu credit neperformant si istorie de ”bad credit” s-ar putea ca banca să nu vă permită deschiderea altui cont sau să emită card. Este dreptul lor.
sper sa fie totul ok, pt k eu imi platesc datoria catre cealalta firma.nuincerc sa ma scuz dar nu vad de ce nu mi-ar acorda acest card.oricum va multumesc pt rasp dvs.
Nici o problema in ceea ce priveste emiterea cardulului de salarii;banca vi-l va emite. Este modalitaea de a intra in posesia drepturilor dvs salarilale platite de catre angajator.Problema va fi , daca veti solicita extindere de card. Nu cred sa va aprobe extindere de card atribut specific cardurilor de salarii, avand in vedere istoricul de rau
platnic al bancii respective.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dubla executare?
axellcom
Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)