avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu card salarii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu card salarii

salutare!
am si eu o intrebare catre dvs., mai exact am un credit la [banca] pe care din diverse probleme nu l-am mai achitat de vreo 3 ani.iar akm trebuie sa imi fac un card de salarii la [aceeasi banca ].bineinteles ca [banca] mi-a vandut datoria la o firma de recuperare , firma d recuperare mi-a pus dobanzii usturatoare etc.o sa am probleme din cauza asta?ce se poate intampla?o sa imi ia bani d p card?ast un rasp urgent.va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 16:42, 3 Noiembrie 2011
Fiind un client cu credit neperformant si istorie de ”bad credit” s-ar putea ca banca să nu vă permită deschiderea altui cont sau să emită card. Este dreptul lor.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
Albert Kurtyan, Consilier juridic
poi da, dar practic eu nu mai am nici o legatura k ei, dak mi-au vandut datoria catre alta firma.
daca ati fi dvs patroana la banca ati mai gandi la fel?
Datoria a fost vanduta in paguba, iar banii nu ii vor primi niciodata.

asteptati-va la un refuz (justificat).

Alberto Kurtyan
sper sa fie totul ok, pt k eu imi platesc datoria catre cealalta firma.nuincerc sa ma scuz dar nu vad de ce nu mi-ar acorda acest card.oricum va multumesc pt rasp dvs.
Nici o problema in ceea ce priveste emiterea cardulului de salarii;banca vi-l va emite. Este modalitaea de a intra in posesia drepturilor dvs salarilale platite de catre angajator.Problema va fi , daca veti solicita extindere de card. Nu cred sa va aprobe extindere de card atribut specific cardurilor de salarii, avand in vedere istoricul de rau
platnic al bancii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de salariu ulise_noob ulise_noob cu data de 20.08.2010 mi-a inregistrat contractul de munca .Intrebarea mea este: Cand imi poate elibera prima adeverinta de salariu? Si aici ma refer la ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma vanduta ulterior juann juann Va salut ! Ridic o problema de drept comercial , cred. Firma X (furnizor) a incheiat cu firma Y (beneficiar)un contract comercial , firme Y depunand un BO ... (vezi toată discuția)