avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt insarcinata iar cei de la firma ma pun sa-mi dau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt insarcinata iar cei de la firma ma pun sa-mi dau demisia

am contractul de munca pana in momentul in care se intoarce colega la care ii tin locul .ea este in post natal acum si ar trebui sa se intoarca in luna aprilie .daca ea se intoarce mai devreme pe mine ma poate da afara?
Cel mai recent răspuns: ingeracul , utilizator 18:11, 7 Iulie 2011
Nu va poate da afara decat daca respecta procedurile prevazute de Codul Muncii.

Pana la ce data aveti c.i.m.? .... Ati anuntat ca sunteti insarcinata?
Fiind un contract de munca pe durata determinata, pana la intoarcerea titularului de post (art.83 lit.a CM), acesta va inceta de drept. Poate vi se va oferi alt post.
Nu va dati demisia, asteptati revenirea titularului.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
ContSters42179, utilizator
sunt angajata la ei din septembrie 2009,am avut 2 contracte de cate 3 luni ,iar al 3 este pana in momentul in care se intoarce colega mea (anexa la contract :"am incheiat prezentul act aditional individual de munca ,care cuprinde modificari,incepand din 01-03-2010
la punctul C-durata contractului se va prelungi pe perioada: b)determinata pe perioada suspendarii contractului individual de munca al titularului de post ")
au vorbit cu ea sa se intoarca la munca legal pt 2 saptamani ca sa ma dea pe mine afara iar dupa aceea sa reia post natalul
eu ce fac in momentul cand ea se intoarce?
ei vor sa o cheme mai devreme ca sa ma dea pe mine afara
Am inteles ... problema este ca avand c.i.m. pe durata determinata, angajatorul nu este obligat sa va prelungeasca durata acestuia.
Daca sunt de intelesi , explicati-le sa va lasa pana inceteaza de drept c.i.m. astfel incat sa puteti beneficia de somaj si din somaj sa intrati in CCC.

Alte discuții în legătură

Expirare contract perioada determinata curioasap curioasap Buna ziua, Noul Cod al Muncii vine in vreun fel si in sprijinul persoanelor angajate pe perioada determinata? Daca o angajata se intoarce dupa 3 ani din ... (vezi toată discuția)
Contract peperioada determinata si sarcina alexa_silvy alexa_silvy Va rogmult sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat la o companie timp de 2 ani si jumatate fara intrerupere cu CIM pe perioada nedeterminata. Din iunie am ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie? ByOn ByOn :wassat:buna ziua.am si eu urmatoarea problema :in contractul meu de munca scrie ca ar trebui sa se incheie pe 6 10 2010 la intoarcerea titularului de ... (vezi toată discuția)