avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... valoare juridica a unei afirmatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

valoare juridica a unei afirmatii

Intr-un act apare fraza: "S-a achitat contravaloarea lucrarilor, cf. factura nr. 88". Intre-timp cel care trebuia sa elibereze factura a anulat-o (e vorba de un abuz si inselaciune). Mai are valoare juridica fraza citata, in sensul se poate imparti fraza in doua:
- s-a achitat contravaloarea lucrarilor
- contravaloarea este cea specificata de factura 88
si daca a doua este invalida cel putin prima isi pastreaza valoarea juridica. Adica afirmatia de achitare a c/v ramine valida fara a mai fi specificat cit anume (facura fiind anulata)? Eventual urmind ca valoarea lucrarilor sa fie stabilita din alte probe.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
ion minca, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract prestare servicii nerespectat ion minca ion minca Am incheiat cu o firma un contract de prestare servicii (elaborare documentatie pentru o autorizatie de constructie) in valoare totala de 1150 euro. Am platit ... (vezi toată discuția)
Contract de prestatii nerespectat ion minca ion minca Am incheiat cu o firma un contract de prestare servicii (elaborare documentatie pentru o autorizatie de constructie) in valoare totala de 1150 euro. Am platit ... (vezi toată discuția)
Recuperare bun de la terta persoana ionut117 ionut117 Buna ziua! Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajute cineva. E destul de complicata si complexa sau cel putin asa imi pare mie...Avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)