avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli

Suntem mai multi frati si am avut un proces pe rol. La recurs am pierdut si am fost obligati sa platim cheltuielile de judecata. Unul dintre frati a facut contestatie in anulare si revizuirea sentintei. In final dupa judecarea contestatiei si a revizuirii au fost respinse. Va intreb cheltuielile de judecata la aceste dosare cine le va suporta? Daca se va ajunge la un executor judecatoresc acesta pe cine va executa?
Multumim
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 21:40, 7 Iulie 2011
Veti raspunde in solidar. Adica toti platiti cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire respinsa costi_mbd costi_mbd Am avut un proces pe rol, in instanta de fond am castigat noi iar la recurs am pierdut. Dupa pronuntarea sentintei care fiind irevocabila, am gasit niste ... (vezi toată discuția)
Revizuire respinsa costi_mbd costi_mbd Am avut un proces pe rol, in instanta de fond am castigat noi iar la recurs am pierdut. Dupa pronuntarea sentintei care fiind irevocabila, am gasit niste ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata in timp ce hotararea din revizuire nu este redactata dogarudobra dogarudobra am primit somatie de plata in timp de hotararea de la revizuire nu este inca redactata dheltuielile sunt numai cele stabilite la recurs, plus plata ceruta de ... (vezi toată discuția)