am primit somatie de plata in timp de hotararea de la revizuire nu este inca redactata
dheltuielile sunt numai cele stabilite la recurs, plus plata ceruta de executor
am pierdut procesul la revizuire si aici paratii au avut avocat, deci dunt cheltuieli
se pune urmatoarele situatii
1 ramane de plata numai cheltuielile de la recurs
2 in acest caz somatia este facuta ilegal, fiindca revizuirea, suspenda executarea
3 se va face o noua judecata de executare si atunci apar de 2 ori cheltuielile cu executarea (recurs +revizuire) si atunci cine plateste odata in plus?
4 se poate pune in sarcina paratilor care au cerut executarea sentintei inainte de hotararea de la revizuire?
am primit explicatiile acestea, voiam sa stiu ce se petrece in continuare deoarece, ordinul de executare este :(numai pt cheltuielile de la recurs
acest ordin s-a facut ib timpul revivuirii care suspenda executare
la revizuire sunt si alte cheltuieli, de va face alt ordin de executare si pt acestea?
acest luvru impone plata executorului inca odata
este corect?
prubail veti raspunde ca, da
se intampla acest lucru fiindca nimeni nu da importanta la detalii
daca vrea cineva sa-mi respunda cu detalii,as putea fi putin mai mai multumita
Executare silita
ionupaulinei
Din nou, revin la o intrebare in legatura cu \"admiterea contestatiei la executarea silita\". Aceasta s-a intamplat in timp ce contestatara a cerut revizuirea ... (vezi toată discuția)
Greseala executor
ioanandrei
am cerut executarea silita a unei persoane printr-un executor judecatoresc platind onorariul cuvenit iar acesta nu a citit suficient dispozitivul gresind ... (vezi toată discuția)