avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Din nou, revin la o intrebare in legatura cu "admiterea contestatiei la executarea silita". Aceasta s-a intamplat in timp ce contestatara a cerut revizuirea hotararii judecatoresti favorabile mie.
Dupa obtinerea solutiei de "irevocabi" la recursul la tribunal, executorul judecatoresc poate continua actiunea de executare silita daca ea a fost suspendata in situatia expusa?
Cel mai recent răspuns: ionupaulinei , utilizator 09:04, 26 Iunie 2011
suspendarea executarii are efecte doar pe timpul revizuirii hotararii. daca i s- a respins cererea de revizuire, executarea se reia.
Multumesc mult! Sunt mai linistita, desi executorul a spus ca mai face o somatie pe riscul sau. Eu, desi nu sunt in domeniu, am crezut acelasi lucru pe care mi l-ati spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata in timp ce hotararea din revizuire nu este redactata dogarudobra dogarudobra am primit somatie de plata in timp de hotararea de la revizuire nu este inca redactata dheltuielile sunt numai cele stabilite la recurs, plus plata ceruta de ... (vezi toată discuția)
Recurs la cererea de recuzare donigao donigao Buna ziua, Am o nedumerire legata de interpretarea art.34 Cod de Procedura Civila. \"Incheierea prin care s-a respins recuzarea se poate ataca numai o data ... (vezi toată discuția)
Recurs-revizuire ionut c ionut c Buna Ziua! As dori sa aflu daca mai exista si alta cale de atac dupa judecarea revizuirii ! La momentul actual,detin o hotarare definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)