avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA t.v.a
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

t.v.a

pentru depunerea decontul de t.v.a. aferent trimestrului2, la un P.F.A. este nevoie de semnatura digitala ?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 09:52, 9 Iulie 2011
Nu. Se cere semnatura doar pentru depunerea declaratiei 112.
multumesc, si eu trebuie sa depun 112 la pfa?
daca aveti salariati, sigur ca trebuie sa depuneti.
termenul de depunere a decl. 112 la ghiseu s-a prelungit inca o luna.
nu am salariati ,eu trebuie sa depun din 3 in 3 luni decontul de tva,deci semnatura digitala o sa fie obligatoriie in luna august,multumesc
doar pentru 112 este obligatorie semnatura electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat digital depunere declaratii zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Stie cineva cat costa toata procedura si intocmai un certificat digital pentru depunerea declaratiei on-line (e vorba de firma si de ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 112 pentru angajat cu timp partial mirela.onciu mirela.onciu Daca angajez un salariat care mai are un loc de munca, eu il angajez cu timp partial, ce contributii platesc pentru el, ce declaratii trebuie sa depun, si d112 ... (vezi toată discuția)