avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acordare drepturi restante din grupa II de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordare drepturi restante din grupa II de munca

Buna ziua,
As dori sa stiu cum trebuie sa formulez actiunea in instanta pentru a primi din urma drepturile cuvenite din grupa II de munca.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
marin49, utilizator
Cel mai recent răspuns: marin49 , utilizator 06:00, 9 Iulie 2011
Trebuie mai intai sa va adresati Casei de pensii,care trebuie sa emita o decizie.Aceasta decizie poate fi contestata la tribunal.
Cum trebuie formulata cererea catre Casa de pensii?
Sau ce model de cerere trebuie sa depun?
Deoarece am un model de cerere insa este unul cu caracter general( in care nu se specifica mai mult de : " solicit recalcularea pensiei stabilite prin decizia nr. ...... din ........ ").
Va multumesc!


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire pensie ContSters203305 ContSters203305 Buna seara, Am formulat o cerere de revizuire a pensiei catre CJP. Au trecut 45 zile ,nu am primit niciun raspuns si as vrea sa ma adresez tribunalului. Va ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare say say La ce instanta se poate contesta o decizie de pensionare anticipata, mai exact cuantumul acesteia? De ce acte este nevoie precum si daca este nevoie de taxa ... (vezi toată discuția)