avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

am fost absolventa a liceului am avut convntie de somaj iniunie 2010 si angajata pe o perioada de 1 an dupa 5 luni an nascut si am intrat in concediu pt crestere copil, intrebarea mea este : sunt nevoita sa ma intorc la serviciu dupa cei 2 ani de concediu sau pot intra in somaj?
Cel mai recent răspuns: uaurelya , utilizator 14:57, 11 Iulie 2011
1. In timpul CCC dvs. ati avut CIM suspendat adica erati salariata aceleiasi unitati dar nu prestati munca si nu primeati salariu.
2. Dupa terminarea CCC se "reactiveaza" CIM deci mergeti la angajator si continuati activitatea in baza aceluiasi CIM.
3. Este bine sa intrebati la Agentia de Somaj daca cele 12 luni care trebuia sa le lucrati la acest angajator cuprind si perioada de CCC sau trebuie sa continuati dupa CCC pana se implinesc cele 12 luni.
Multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea indemnizatiei de crestere a copilului LORINTZ LORINTZ buna ziua.va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de somaj dupa terminarea indemnizatiei de crestere a copilului...precizez ca am fost in somaj,apoi am lucrat ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic raisa0910 raisa0910 buna seara se poate intra in somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului? multumesc (vezi toată discuția)
Inceperea serviciului dupa concediu de crestere copil uaurelya uaurelya buna ziua, am si eu mai multe intrebari daca ma poate ajuta cineva va rog frumos: -sunt in concediu pt crestere copiltimp de 2 ani (din care mai am2 ... (vezi toată discuția)