avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca - act vanzare cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca - act vanzare cumparare mansarda

Buna ziua,

Am postat anterior o intrebare referitor la demersurile necesare intabularii unui apartament construit la manasarda unui loc, in cazul in care constructorul nu a avut autorizatie de construire.
1) Am inteles ca cineva de pe etaj (sunt mai multe mansarde), se ocupa de asta, insa fara semnaturile tuturor locatarilor de la etajul inferior, nu se poate face nimic.
2) Separat, am obtinut o sentinta judecatoreasca, prin care se confirma vanzarea-cumpararea apartamentului in cauza, tinand loc din cate inteleg, de act autentic.

In aceste conditii, imi puteti spune daca se poate face intabularea, si ce trebuie sa fac? Trebuie sa obtin aceleasi semnaturi de la proprietarii de la nivelul x-1?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Mansarda boc - cum pot obtine intabularea flpmihai flpmihai Buna ziua. In prezent detin o mansarda in Iasi, construita de SC Grup 5 Constructii Instalatii Montaj SRL. Am un act de vanzare-cumparare incheiat intre ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie nou (mansarda) fm_2511 fm_2511 Buna Am construit o mansarda (cu banii mei) peste casa parintilor mei care sunt proprietari pe casa si teren. Autorizatia de constructie si restul ... (vezi toată discuția)
Intabulare mansarda fara acceptul tuturor proprietarilor limbaalin limbaalin Poate fi intabulat un apartament construit pe terasamentul unui bloc fara acordul tuturor proprietarilor. Pot fi cerute despagubiri vanzatorului sau ... (vezi toată discuția)