Va pot oferei un model de declaratie de garantii pt banca
DECLARAŢIE
Subsemnatul ............................................... cetăţean ........................., născut la data de ..............., în localitatea .............................., de sex ........, căsătorit/necăsătorit, domiciliat în ............................, str. ............................... nr. ........, bloc ......, scară ....., etaj ......, apart. ......., sector/judeţ ................., posesor al ...................., seria ............ nr. ............. eliberat de ................ la data de ......................., cod numeric personal ..........................................., angajat la ......................... în funcţia de ..................., cunoscând dispoziţiile art. 292 Cod penal, pe proprie răspundere, declar irevocabil şi necondiţionat că în cazul aprobării contractului de împrumut, dacă Banca ..................... îmi comunică faptul că împrumutatul .................................... nu a rambursat total sau parţial vreuna din rate, sunt de acord să achit şi să virez în contul Băncii ..................................... suma comunicată, până la achitarea integrală a debitului.
De asemenea, mă oblig ca pe perioada de valabilitate a contractului de împrumut să informez Banca ................. despre orice modificare intervenită în contractul individual de muncă (desfacerea contractului individual de muncă, transfer, pensionare etc.), iar în situaţia în care îmi voi schimba locul de muncă, în termen de 5 (cinci) zile, să informez Banca şi să transmit, dacă este cazul, debitul împreună cu documentele menţionate la unitatea la care mă voi transfera sau la oficiul de pensii, în cazul pensionării.
Declar că în prezent veniturile mele nu sunt afectate de alte rate datorate decât cele declarate, sume garantate în calitate de girant, popriri sau alte datorii.
Totodată declar că am luat la cunoştinţă că Banca nu renunţă în nici un fel la drepturile sale de a-şi încasa, pe orice căi, sumele datorate de mine, în cazul în care sumele recuperate nu sunt suficiente pentru acoperirea debitului datorat Băncii.
Declar pe propria răspundere că nu sunt rudă sau afin de gradul I cu nici un salariat al Băncii ............... sau cu alte persoane aflate în relaţii speciale cu Banca .................... .
Redactată şi dactilografiată în ............. exemplare, la Biroul Notarului Public ..........................., astăzi, data autentificării.
S-au eliberat părţii .............. exemplare.
DECLARANT,