avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la mostenire

Buna ziua .an anul1986am dat naștere unui copil, nam fost casatorita . La nasterea copilului Tatal nu a mai vrut sal recunoască fapt care am deschis proces de paternitate.sa constatat după testu ADN ca e copilu lui,dar din nefericire,an timpu procesului el a murit an1987legea ia fixat o pensie pe care trebuia sa o plătească bunici de400lei . Fiind mostenitori lui legali aceasta pensie nu miau plătiți niciodată pt care bunicu copilului a fost si condamnat. Acuma ei de câțiva ani au murit si unchii copilului meu au vrut sa faca succesiune după părinți dar au declarat ca fratele mort nu are mostenitori. Copilu meu sa dus si sa interesat si chiar era pe rol succesiunea fapt care el a arătat ca este copilu si are si el dreptu si ca au declarat minciuni. Sau blocat totu si fimiu are toate actele fiindui făcute toate fotocopi după dosar lau andrumat sa atace an instanța sau sa denunte frauda . Eu as dori un răspuns cu cei de făcut si daca exista un avocat din Bacău care mă poate ajuta eu nus an tara dar copilu este an brasov ?moare idea e an margineni bacau
Cel mai recent răspuns: marianacostantino , utilizator 15:01, 9 Iulie 2011
Daca fiul mostenitor detine documente in tot ce sustineti sa intervina in nume propriu in proces si sa consulte un avocat din zona
Contactati un avocat sa va reprezinte pentru ca partea tatalui copilului dumneavoastra ii revine in totalitate fiului dumneavoastra si daca succesiunea se face fara baiatul dumneavoastra atacati-o in instanta sa fie declarata nula.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
ukzspan, utilizator
Da știu dar nu cunosc nici un avocat bun si de acea am scris ca poate scrie un avocat si pot lua legătura cu dansul
Succesiunea unde se dezbate in bacau sau in brasov? daca ar fi in brasov, aici cunosc un avocat foarte bun in probleme cu care va confruntati dumneavoastra.
La bacau

Alte discuții în legătură

Cum pot sa contest decizia judecatorilor Pepene cristi dragos Pepene cristi dragos Va rog cititi cu atentie . Pe data de 10 decembrie 2017 sa nascut fiul meu , la aproximativ o luna de la nasterea lui , sotia a facut niste depresii si nu sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire, testament Momada Momada buna seara eu acum am 39de ani as dori daca e posibil sa ma sfatiuasca si sa ma informeze cineva in legatura cu mostemirea va spun pe scurt despre ce e vorba ... (vezi toată discuția)
O mamica , casatorita legal , desparta de sotul legal , traieste ... coradora coradora O mamica , casatorita legal , desparta de sotul legal , traieste in concubinaj cu un alt barbat , in urma relatiei de concubinaj rezultand un copil , ce sanse ... (vezi toată discuția)