avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de pensie pierduta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de pensie pierduta

Buna ziua! Am mai rugat o data sa ma lamureasca cineva in cazul ca am pierdut decizia de pensionare ce pot face. Deoarece acum locuiesc in Spania ce pasi trebuiesc urmati.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alex Niculescu , Consilier juridic 11:19, 8 Iulie 2011
Buna ziua !
Solicitati o copie a deciziei la Casa de Pensii care a eliberat-o , dvs. sau alta persoana careia ii faceti procura .
doniata a scris:

Buna ziua! Am mai rugat o data sa ma lamureasca cineva in cazul ca am pierdut decizia de pensionare ce pot face. Deoarece acum locuiesc in Spania ce pasi trebuiesc urmati.Va multumesc anticipat.
Decizia dvs. va trebui sa o declarati pierduta printr-un anunt in monitorul oficial,iar dupa ce anuntul va fi publicat . va trebui sa va adresati cu o cerere scrisa casei de pensie care va eliberat decizia. In conditiile in care dvs. nu puteti veni in tara , ve-ti mandata printr-o procura pe care va trebui sa o faceti la consulatul raman din spania, pe cineva din romania care va reprezenta cu puteri depline in fata organelor in drept . Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere anabia anabia buna seara,mi-am pierdut certificatul de nastere,cum ar trebui sa procedez mai departe pentru a avea o copie legalizata a acestuia ?Tin sa precizez ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)
Procura noua, pentru eliberarea titlului de proprietate? moisezamfir moisezamfir In baza procurii fiicei mele, cu cetatenie romana + neozeelandeza, s-a emis, la cererea mea (in baza procurii mai jos mentionate), ca mandatar, titlu de ... (vezi toată discuția)