Buna ziua, nu de mult mi-am scos diploma de 12 clase + foaia matricola iar mama mea mi-a trimis-o prin firma UPS catre Anglia. Ei au pierdut-o in Bucuresti si e de negasit. Acum dupa o lunga investigatie ei ma intreaba care este valoarea diplomei si a foii matricole vrand sa imi dea bani pentru ca este de negasit. Ce valoare poate sa aibe?
Buna ziua!
Financiar nu are valoare,este dovada dvs.de studii. Se pare ca vor sa va despagubeasca pentru neplacerile create din vina lor.Propuneti-le o suma si vedeti ce se intampla.
tonica
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Foaia matricola o puteți solicita încă o data de la unitatea scoală unde ați finalizat studiile, de obicei se eliberează fără taxa. Pentru eliberarea unui duplicat dupa diploma de absolvire ve-ti avea nevoie de o declarație notariala, un anunț în Monitorul oficial si doua poze. Deoarece dumneavoatra sunteti in Anglia declaratia va trebui sa o faceti la ambasada sau consulat, totodata ve-ti avea nevoie sa imputerniciti pe cineva sa faca demersurile necesare obtinerii actelor si a ridicarii acestora deci si asta costa, plus drumurile dumneavoastra la consulat/ambasada, probabil si zilele de munca. Acestea sunt demersurile si cheltuielile pe care va trebui sa le faceti pentru a inlocui actele pierdute, va faceti calculele si le solicitati cheltuielile.,