avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, nu de mult mi-am scos diploma de 12 clase + ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, nu de mult mi-am scos diploma de 12 clase + foaia ...

Buna ziua, nu de mult mi-am scos diploma de 12 clase + foaia matricola iar mama mea mi-a trimis-o prin firma UPS catre Anglia. Ei au pierdut-o in Bucuresti si e de negasit. Acum dupa o lunga investigatie ei ma intreaba care este valoarea diplomei si a foii matricole vrand sa imi dea bani pentru ca este de negasit. Ce valoare poate sa aibe?
Cel mai recent răspuns: tonica , utilizator 14:08, 17 Mai 2023
Buna ziua!
Financiar nu are valoare,este dovada dvs.de studii. Se pare ca vor sa va despagubeasca pentru neplacerile create din vina lor.Propuneti-le o suma si vedeti ce se intampla.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foaia matricola o puteți solicita încă o data de la unitatea scoală unde ați finalizat studiile, de obicei se eliberează fără taxa. Pentru eliberarea unui duplicat dupa diploma de absolvire ve-ti avea nevoie de o declarație notariala, un anunț în Monitorul oficial si doua poze. Deoarece dumneavoatra sunteti in Anglia declaratia va trebui sa o faceti la ambasada sau consulat, totodata ve-ti avea nevoie sa imputerniciti pe cineva sa faca demersurile necesare obtinerii actelor si a ridicarii acestora deci si asta costa, plus drumurile dumneavoastra la consulat/ambasada, probabil si zilele de munca. Acestea sunt demersurile si cheltuielile pe care va trebui sa le faceti pentru a inlocui actele pierdute, va faceti calculele si le solicitati cheltuielile.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ems posta romana: neglijenta in serviciu yanoda yanoda Buna ziua! In data de 04.12.2013 a fost expediat din tara in strainatate plicul ce continea diploma mea de master+foaia matricola in original, traduse si ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta in stiinte administrative in italia aurora-maria aurora-maria Buna ziua Sunt licentiata in Stiinte Administrative -administratie publica si am obtinut si diploma de Master in Managementul Politie Locale. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare foaie matricola scatiu81 scatiu81 Buna ziua, In anul 2005 m-am angajat la o companie privata care, in decursul aceluiasi an, ne-au inscris la colegiul lor particular pentru a studia in ... (vezi toată discuția)