avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinta

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti ,daca avem o locuinta care este ipotecata bancii si cu ocazia ipotecarii am facut o asigurare ,mai este necesar sa facem o asigurare obligatorie sau e valabila asigurarea pe care o avem deja?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 13:24, 8 Iulie 2011
Nu mai este nevoie sa incheiati alta polita de asigurare.
Este valabila cea pe care o aveti in prezent cu conditia sa cuprinda cele 3 riscuri:cutremur, alunecari de teren si inundatie din apa pluviala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei Toma Sucarno Toma Sucarno Apartamentul meu este ipotecat in favoarea unei banci.Am deja o polita de asigurare pe care o platesc anual,mai este necesara o alta polita de asigurare pentru ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinte ContSters217711 ContSters217711 VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI DACA ASIGURAREA OBLIGATORIE PT LOCUINTE MAI TREBUIE INCHEIATA IN CAZUL IN CARE AM DEJA O ASIGURARE PT UN CREDIT IPOTECAR (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta marbostgms marbostgms [b]Am facut un imprumut la banca si am girat cu casa. Banca, printr-o firma de asigurari mi-a facut asigurare pe casa. In asigurare sunt cuprinse si cutrenurul ... (vezi toată discuția)