avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE OBLIGATORIE LOCUINTE
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE OBLIGATORIE LOCUINTE

VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI DACA ASIGURAREA OBLIGATORIE PT LOCUINTE MAI TREBUIE INCHEIATA IN CAZUL IN CARE AM DEJA O ASIGURARE PT UN CREDIT IPOTECAR
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:07, 2 August 2011
nu
~ Conținut șters la cerere ~
Daca asigurare pentru credit ipotecar prevede acelas eventualitati, zic eu, ce cunosc polite de tot feluri.
Daca polita facultativa acopera cele 3 riscuri din polita PAD, nu mai este nevoie sa incheiati pe cea obligatorie.
In mod sigur un credit ipotecar are o polita complementara care cuprinde si cele trei riscuri obligatorii adica inundatie catastrofala, cutremur si alunecari de teren si atunci nu mai este nevoie de polita obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintelor dellux dellux Daca am incheiat o asigurare facultativa a locuintei de 17 euro trebuie sa am si asigurarea obligatorie PAD ? (vezi toată discuția)
Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie pt locuinte mai e necesara daca exista asigurare facultativa? adela05 adela05 Cum a ramas cu obligatia incheierii unei asigurari obligatorii pentru locuinta? Daca am deja o sigurare facultativa, mai este necesar sa inchei si asigurarea ... (vezi toată discuția)