avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Viza de flotant

Buna ziua!
Viza de flotant in Ilfov imi da dreptul sa ma inscriu la examenul de admitere la INM la Tribunalul Bucuresti, sau sunt obligata sa ma inscriu la Tribunalul in raza caruia am domiciliul?
Cel mai recent răspuns: mariusica , utilizator 19:47, 8 Iulie 2011
raspunsul de pe blog al judecatorului cristi danilet

9.7. Buna ziua,
Vreau sa va intreb (in vederea depunerii cererilor de inscriere la concurs) daca in cuprinsul notiunii de domiciliu intra si viza de flotant sau doar domiciliul stabil?
Va multumesc.

Comentariu prin miha — 25/06/2011 @ 11:15 AM | Răspunde

Cererea se poate depune la tribunalul de la domiciliul legal sau de la resedinta atestata prin viza de flotant.

Comentariu prin Cristi — 27/06/2011 @ 2:25 PM | Răspunde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia auditorului de justitie Kevin Cold Kevin Cold Stie cineva, concret, cit primeste (data de azi e 31 ianuarie 2014) lunar un auditor de justitie in timpul celor 2 ani de studii la INM? Nu ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura noiembrie 2012 Dr,Oz Dr,Oz Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar ... (vezi toată discuția)