avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Indemnizatia auditorului de justitie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Indemnizatia auditorului de justitie

Stie cineva, concret, cit primeste (data de azi e 31 ianuarie 2014) lunar un auditor de justitie in timpul celor 2 ani de studii la INM? Nu ma intereseaza trimiteri la legislatie, vreau sa aflu valoarea efectiva, neta, de la persoane (auditori, fosti sau actuali, ori personal din domeniu ori in contact direct cu domeniul) cu informatii sigure si directe despre subiect.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
Kevin Cold, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Kevin Cold , Alte profesii 21:18, 31 Ianuarie 2014
Sursa: Blog judecator Danilet.

,,As dori sa stiu daca pe timpul celor doi ani de studii la INM,auditorii de justitie primesc vreo remuneratie.Multumesc!

Comentariu prin Dorin — 07/07/2013 @ 4:06 PM | Răspunde

Da. 1200 lei lunar net.

Comentariu prin Cristi D — 07/07/2013 @ 4:50 PM | Răspunde ,,

da, am vazut si eu acel mesaj. mi se pare insa putin, de aceea intreb si aici. 1200 de lei in bucuresti... te pregatesti sa devii magistrat, e munca serioasa... exclus orice fel fe job sau alta activitate... cheltuieli cu carti, abonamente la diverse reviste etc. (lege5 de exemplu e vreo 35 de euro pe luna) intr-un mediu de juristi (deci scump)... daca intr-adevar e 1200 ron/luna, trebuie si bani de acasa.. mda, rau
Exista biblioteca la INM. :) ..si e vorba de 2 ani pentru ca ulterior sa ai un loc de munca asigurat in domeniul care iti place. Nimic fara sacrificiu :)
la biblioteca n-ai voie sa fumezi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura noiembrie 2012 Dr,Oz Dr,Oz Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
25% pe brut sau pe net? Sara.CD Sara.CD Buna ziua, 1. Salarul de incadrare al meu (care este tot una cu brutul, venitul total) este de aprox. 1500 lei, si netul este aprox. 1100 lei. Din ce suma ... (vezi toată discuția)