avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... civil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

civil

Buna ziua,
Am si eu o problema si nu stiu ce sa mai fac...
Ce se intampla daca o persoana minte instanta cu nici un act doveditor ca a fost casatorita si ca a mai si divortat doar ca sa ia pensie alimentara pentru copilul ei care a primit numele prin hotarare judecatoreasca.In ce se incadreaza aceasta persoana?Ce fel de plangere ca fac ca sa dovedesc ca eu nu am fost casatorit cu ea ,ca a fost o aventura din studentie si m-am trezit cu un plod care a sustinut ca este al meu,dar nici in concubinaj nu am stat cu ea,eu am locuit in camin studentesc ,iar ea cu chirie.Ulterior m-am casatorit nu m-am RECASATORIT ,cum scrie in hotarar.Inca o data va cer ajutor si sa-mi spuneti ce pot sa fac!?
Mutumesc.

Alte discuții în legătură

Mutatie flotanta gicuta68 gicuta68 buna ziua. ce pasi trebuie sa urmez pentru a putea sa-mi fac mutatie flotanta? mentionez sint casatorita nelegitim si stau la sot acasa (vezi toată discuția)
Amenintare de vandalism wazz wazz Buna ziua, Fostul meu sot a divortat de mine pentru o tanara domnisoara. Dupa aceea el a renovat baia din apartamentul proprietatea mea in timpul perioadei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am divortat la notar si pe sentinta imi cere pensia ... Alexrolyy Alexrolyy Buna ziua,Am divortat la notar si pe sentinta imi cere pensia alimentara,acum duoa 1 an m am recasatorit cu ea,pensia alimentara trebuie platita in continuare ... (vezi toată discuția)