Fostul meu sot a divortat de mine pentru o tanara domnisoara. Dupa aceea el a renovat baia din apartamentul proprietatea mea in timpul perioadei de concubinaj neoficializat prin acte desi eu doream sa fac doar o mica reparatie caci nu mi permiteam renovarea, insa el a insistat sa renoveze complet baia. Sperand sa ne impacam am acceptat si am asteptat in concubinaj pana anul acesta sa i vina mintea la cap. El insa refuza ideea de casatorie. Iar acum, deoarece tanara domnisoara l a adus in stare de faliment si pentru ca m am recasatorit imi pretinde sa i platesc mii de euro pentru renovare amenintandu-ma ca in caz contrar vandalizeaza baia. Eu ce pot face? Nu am bani nici acum ca si atunci cand el a insistat reparatia capitala. Nu mai sta in domiciliul meu, suntem divortati, nu avem copii, dar adresa sa in cartea identitate este aceeasi cu a mea si as dori sa nu mai aiba dreptul de a intra in locuinta mea si sa fiu protejata de actele sale de vandalism cu care m a amenintat mai ales ca are o bogata experienta ca infractor de drept comun recidivist. Sa astept sa mi faca rau inainte de a depune plangere sau sa depun plangere pt infractiunea de amenintare ? Locuiesc impreuna cu copilul si sotul meu si nu as vrea sa aiba de suferit de pe urma violentei acestui neom.