avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenintare de vandalism
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenintare de vandalism

Buna ziua,

Fostul meu sot a divortat de mine pentru o tanara domnisoara. Dupa aceea el a renovat baia din apartamentul proprietatea mea in timpul perioadei de concubinaj neoficializat prin acte desi eu doream sa fac doar o mica reparatie caci nu mi permiteam renovarea, insa el a insistat sa renoveze complet baia. Sperand sa ne impacam am acceptat si am asteptat in concubinaj pana anul acesta sa i vina mintea la cap. El insa refuza ideea de casatorie. Iar acum, deoarece tanara domnisoara l a adus in stare de faliment si pentru ca m am recasatorit imi pretinde sa i platesc mii de euro pentru renovare amenintandu-ma ca in caz contrar vandalizeaza baia. Eu ce pot face? Nu am bani nici acum ca si atunci cand el a insistat reparatia capitala. Nu mai sta in domiciliul meu, suntem divortati, nu avem copii, dar adresa sa in cartea identitate este aceeasi cu a mea si as dori sa nu mai aiba dreptul de a intra in locuinta mea si sa fiu protejata de actele sale de vandalism cu care m a amenintat mai ales ca are o bogata experienta ca infractor de drept comun recidivist. Sa astept sa mi faca rau inainte de a depune plangere sau sa depun plangere pt infractiunea de amenintare ? Locuiesc impreuna cu copilul si sotul meu si nu as vrea sa aiba de suferit de pe urma violentei acestui neom.


va multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:58, 1 August 2013
Daca detineti probe temeinice/martori, puteti formula plangere la politie pentru savarsirea infractiunii prev de art 193 cod penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare sot neproprietar argy44 argy44 Buna ziua! Cat timp poate dura evacuarea fostului sot?Mentionez faptul ca suntem divortati,fetita de 15 ani mi-a fost incredintata mie,iar locuinta este a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie ptr.injurii si calomnii popescuelena77 popescuelena77 De un an de zile sunt injurata si calomniata de o vecina pe care stiu doar cum o cheama.Nu avem nici un fel de relatie de prietenie,nici macar de salut.Acum ... (vezi toată discuția)
Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)