avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sotia mea urmeaza sa bage divortul apoi ma gandesc la partaj.ce sanse sunt sa impartim ratele la banca care sunt facute pe numele meu si unde ea e coplatitor.?mentionez faptul ca nu avem nik pe numele nostru decat rate si ea a zis ca nu plateste nik.
ratele se vor imparti indiferent daca ea se va prezenta sau nu la proces. dintr-un cont se vor face doua pe numele fiecaruia.
Unele datorii dobandite in timpul casatoriei pot fi impartite, cata vreme obligatia contractuala a fost facuta pentru a intretine familia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj SofianZanfir SofianZanfir Buna ziua, Din pacate trebuie sa trec printr-un proces de divort cu partaj al bunurilor comune dobandite in timpul casniciei, principala mea problema ... (vezi toată discuția)
Divort comun acord tiberiu sebastian tiberiu sebastian Buna ziua, as dori o consultare pentru o prietena de familie la subiectul divort de comun acord. Sau casatorit in 2005, si casatoria a decurs normal pana in ... (vezi toată discuția)
Partaj asdfgh!1 asdfgh!1 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)