avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitul pe veniturile din salarii datorat de sediile ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitul pe veniturile din salarii datorat de sediile secundare cu minimum 5 salariati

Buna ziua,
Referitor la impozitul pe veniturile din salarii datorat de sediile secundare, am urmatoarea situatie: In urma reorganizarii societatii toti angajatii, mai multi de 5 , se afla efectiv la sediu secundar.
Acel "minim 5 salariati "se refera la numarul de salariati care se afla la acel sediu secundar sau la numarul de angajati ale caror contracte de munca vor fi incheiate dupa deschiderea si declararea sediului secundar?
Care sunt etapele de urmat pentru declararea sediului secundar cu cod fiscal pt impozit pe salarii? Mentionez totodata ca sediul social este in Bucuresti iar cel secundar in Ilfov.

Alte discuții în legătură

Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru corinachivu corinachivu Cum se face declararea unui punct de lucru secundare, care are 5 salariati in cazul in care acesta este situat in alt judet decat cel in care se afla sediul ... (vezi toată discuția)
Domiciliu fiscal Performia Finance Performia Finance Buna seara, doresc o confirmare in urmatoarea problema: persoana juridica cu sediul social in Bucuresti vrea sa-si deschida un punct de lucru operational in ... (vezi toată discuția)