avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia nou nascutului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia nou nascutului

Buna ziua ma numesc Natalia si sunt rezidenta in Romania acum sunt insarcinata in august urmeaza sa nasc si as vrea sa stiu daca se mai acorda alocatia si trusoul nou nascutului? Va multumesc anticipat.

Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
natalia_buza, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefania M , utilizator 14:27, 8 Iulie 2011
Alocatia copilului se acorda pana la implinirea varstei de 18 ani. Pana la implinirea varstei de 2 ani valoarea acesteia este de 200 lei. In ceea ce priveste trusoul nou-nascutului, acesta nu se mai acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie nou nascut denis21 denis21 Daca am nascut pe 1 iulie2010 mai beneficiez de alocatie nou nascut? De la primarie pana acum mi-au spus ca nu o sa mai beneficiez de trusoul de nou ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru mama la nastere mihai20162016 mihai20162016 buna ziua am nascut acum o luna,doi gemeni si as dori sa stiu de ce drepturi beneficiez:trusou ,ajutor de la stat alocatie mentionez ca nu am lucrat in ultimu ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului simona_g simona_g Buna seara.am o intrebare: se mai da alocatia copilului de pana la doi ani? Sora mea a nascut pe data de 14 iulie un baietel iar cand sotul ei a fost sa depuna ... (vezi toată discuția)