avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalizare

Buna ziua. Am primit o decizie civila irevocabila, data de Curtea Apel, pe care urmeaza sa o pun in executare. Stiu ca pentru a putea fi investita cu formula executorie, decizia trebuie sa fie legalizata. Ce inseamna legalizare, adica ce trebuie sa scrie exact pe decizie, si care instanta poate face aceasta legalizare. Eu am facut doua cereri catre curtea apel , una pentru legalizare si cealalata pentru aplicare stampila definitiva si irevocabila, timbrate legal, dar mi-a fost trimisa o simpla copie dupa decizie. Cred ca acum dosarul s-a intors la instanta de fond. Ce pot face, in acest caz. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva ContSters183043 ContSters183043 Cum trebuie sa procedez pentru ca pe o sentinta sa mi se treaca \" definitiva si irevocabila\" - sentinta indeplinind toate conditiile in acest sens . Va ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)