avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viza de flotant

Buna ziua,

Am o intrebare: am facut succesiunea dupa mama mea. ea detinea 1/2 din apartament. s-a impratit la 3(intre sot si 2 fiice). intrebarea mea este, daca eu, in calitate de mostenitor(fiica) pot face viza de flotant pentru o alta persoana? trebuie sa merg cu tatal meu, proprietar la 1/2 + 2/8 din suprafata apartamentului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 19:09, 8 Iulie 2011
Trebuie sa mergeti cu tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt mostenitoare?? gabytza26 gabytza26 Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)
Mostenire Luchian nicoleta Luchian nicoleta Buna ziua am si eu o intrebare :Mama a decedat si tata a devenit proprietarul apartamentului,noi fiind copii lor avem vreun drept?PS:Suntem majori si avem si ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte apartamentul intre surori? Hamarsold300 Hamarsold300 Daca A si B au avut impreuna un apartament si A a murit in 2016 si B in 2017, si au avut doua fete C si D , apartamentul se imparte in 2 parti, partea lui A ... (vezi toată discuția)