avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contracte de asistenta juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contracte de asistenta juridica

in ce conditii se pot anula contractele de asistenta juridica/
nu am stiut in ce consta un asemenea contract si avocata le-a incheiat fara sa-mi dea un exemplar, a pus sume enorme (30.000)+34.500 lei, unul nu este semnat , celalat l-am semnat dar nu era completat a suma . eu nu am primit nici un exemplar. ce crede-ti ca as putea face/

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata kamikazeold kamikazeold in contractele de asistenta juridica am fost trecut cu 2 contracte de 30.000 +34.500 lei cheltuieli de judecata, crede-ti ca este normal, aceste sume au fost ... (vezi toată discuția)
contractul de asistenta juridica cristina2011u cristina2011u contractul de as. jur. , este cerut de judecator ptr. a se face dovada reprezentarii, respectivului avocat ! acest contract impreuna cu onorariul de ... (vezi toată discuția)
Avocatul ne-a cerut să semnăm două contracte necompletate, cu scuza că a fost prea ocupat, iar după aceea a susținut că am semnat doar unul. cum aș putea să-l reziliez? Încă nu a depus dosarul nicolici32 nicolici32 Buna seara, am avut un proces de locuinta pe legea 112 pe care l-am pierdut iar acum pregatesc actele pentru despagubire cu ministerul de finante, am avut o ... (vezi toată discuția)