in contractele de asistenta juridica am fost trecut cu 2 contracte de 30.000 +34.500 lei cheltuieli de judecata, crede-ti ca este normal, aceste sume au fost completate dupa,ce se poate face , cum pot sa aflu daca aceste sume sunt inregistrate sau....ce se poate face help
Cum au fost trecute acele sume dupa? Este vorba despre un fals in acte? La o expertiza grafologica, se poate depista cu usurinta vechimea unui scris, fata de un altul, de pe acelasi inscris, cu conditia sa se prezinte originalul.
Dvs. aveti originalul, ce scrie acolo?
va multumesc,
eu nu am nimic,nici chitanta ,nici contract, avocata nu mi-a dat nimic.
am deschis din nou proces ptr. aceste sume ,crede-ti ca instanta ar putea sa faca o reevaluare a sumelor de bani/
noi am platit procesele pe rand cate 30mil lei ,dar nici pe acesti bani nu ni s-a dat nici o chitanta.
va multumesc ptr. raspuns. Cei 2 avoc. asa procedeaza ,eu ca martor pot s-o aduc pe prietena mea care de fapt ea a platit , si acestor 2 av. le-am mai trimis un client , si dansului i-a cerut 50milioane pe proces fara sa-i dea chitanta . Trebuie cumva sa dovedim , oricum aceste onorarii mie mi se par exagerate 300 milioane si 345mil. + inca 8250 euro , statul m-a despagubit ptr. o garsoniera cu suma de 80.000 euro, am fost dat afara din casa in care a stat si mama mea , am dat statul in fudecata prin acesti avocati si uitati rezultatul . au profitat de faptul ca nu stiam ce reprezinta acele contracte de asistenta juridica ,(va spun sincer nu stiam). Crede-ti ca un nou proces ptr. aceste contracte de asistenta juridica ar as avea sanse /
Onorariu avocat
Luana32
Buna,am si eu o intrebare,am facut o conventie cu avocatul care ma reprezinta intr-un proces in egatura cu onorariul,pana aici totul bine,doar ca el nu a avut ... (vezi toată discuția)