avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

in contractele de asistenta juridica am fost trecut cu 2 contracte de 30.000 +34.500 lei cheltuieli de judecata, crede-ti ca este normal, aceste sume au fost completate dupa,ce se poate face , cum pot sa aflu daca aceste sume sunt inregistrate sau....ce se poate face help
Cel mai recent răspuns: kamikazeold , utilizator 19:48, 21 Iulie 2011
Ati semnat contractul de asistenta juridica, in care erau prevazute aceste sume drept onorariu ?
Ma acuzati, dar pe ce lume traiti? Cum e posibil sa dati asa sume fara a avea un document in schimb? Puteti sa incercati sa faceti o plangere pentru evaziune fiscala impotriva avocatilor. Cu siguranta nu au trecut sumele reale pe contracte, care e cert ca exista ,( altfel nu puteau depune delegatia la dosar) dar nu cu suma reala. CERT E CA NU EXISTA NICI SEMNATURA DVS. PE CONTRACTE......
buna ziua ,va multumesc ptr. rasp. ,va rog sa-mi spune-ti D av. ,unul dintre aceste contracte de asistenta ,este semnat de prietena mea ,care nu are nici o treaba in acest proces , nu este parte, la clauze ea a fost trecuta ca un fel de garant ptr. suma de 8200euro , acest contract nu este semnat de mine ,crede-ti ca poate fi trasa la raspundere si sub ce forma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contractul de asistenta juridica cristina2011u cristina2011u contractul de as. jur. , este cerut de judecator ptr. a se face dovada reprezentarii, respectivului avocat ! acest contract impreuna cu onorariul de ... (vezi toată discuția)
Reducerea onorariului de avocat cristina2011u cristina2011u buna ziua, am contracte de asitenta juridica cu onorarii ce insumeaza 25.000euro, crede-ti ca se pot reduce, am depus plangere la decanul baroului, ce parere ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Luana32 Luana32 Buna,am si eu o intrebare,am facut o conventie cu avocatul care ma reprezinta intr-un proces in egatura cu onorariul,pana aici totul bine,doar ca el nu a avut ... (vezi toată discuția)