avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... reducerea onorariului de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

reducerea onorariului de avocat

buna ziua,
am contracte de asitenta juridica cu onorarii ce insumeaza 25.000euro, crede-ti ca se pot reduce, am depus plangere la decanul baroului, ce parere aveti . unde se mai pot depune contestatii ptr. aceste sume
Cel mai recent răspuns: cristina2011u , utilizator 12:41, 23 Iulie 2011
Onorariul avocatial se stabileste consensual, prin negociere intre avocat si clientul sau.
Instanta investita cu solutionarea unui litigiu, poate reduce, pentru motive bine intemeiate, onorariile avocatilor percepute pentru acel litigiu. Reducerea se face cu ocazia acordarii cheltuielilor de judecata partii care a castigat procesul.
Daca acele contracte de asistenta juridica sunt ale dvs., de ce doriti reducerea onorariilor? Bucurati-va de bani :)
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator
dvs sunteti persoana care nu avea trecute sumele in contract si dupa ce ati semnat contractele in.. alb, av. a trecut 25000?
Hmmm, asta ar fi cu totul altceva....
Insa nu stiu de ce, cand aud asemenea lucruri devin foarte suspicios.
Oare asa de lipsiti de cultura juridica sa fie unii?
Oameni buni, acestea sunt lucruri elementare :
1. Nu semnati niciodata in alb;
2. Cand dati bani, cereti sa vi se confirme in scris.
buna ziua, va multumesc, a fost din partea mea o lipsa de neatentie , am avut incredere in acesti avocati,(sot si sotie) , dansii au adaugat sumele dupa ce au vazut cat m-a despagubit statul pe o locuinta , statul m-a dat afara din casa si am cautat un avocat , (cineva de pe acest site mi ia recomandat), cand a vazut cat m-a despagubit statul, a inceput santajul, mai imi dai atat si inca atat, mi se pare aberant sa -mi cer 30.000mil lei ptr. o sg. infatisare .cu plata dupa fond ,ce include cheltuieli cu fax,cu deplasari ,cu depuneri de cereri, iar dupa fond de unde sa scot eu acesti bani, cand eram o amarata , cu chirie si ajutor de la stat.
mai dati-mi va rog un sfat
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzurarea onorariilor avocatiale de catre instantele de judecata SIMBOTIN REMUS - Cabinet de Avocat si Mediator - Brasov, Romania SIMBOTIN REMUS - Cabinet de Avocat si Mediator - Brasov, Romania Ce parere aveti despre acest subiect? Mai ales in procesele in care ne judecam in contradictoriu cu statul roman sau in contradictoriu cu autoritatile ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua! Daca imi actionez in judecata fostul angajator si pierd procesul, pot fi obligat sa platesc cheltuieli de judecata? Daca da, cam care este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata kamikazeold kamikazeold in contractele de asistenta juridica am fost trecut cu 2 contracte de 30.000 +34.500 lei cheltuieli de judecata, crede-ti ca este normal, aceste sume au fost ... (vezi toată discuția)