Buna dimineata,barbat nascut in anul 1956,04,20.Angajat la data 1976,10,05.,are urmatoarele date despre activitatea desfasurata ;.In gr 1 a,pr.100%,4 ani si 11 luni conform pct.1 anexa 1 din Ord.50-90.In gr 2 a,procent100%actuala cond.deosebite.12 ani si10 luni.Cond. normale 13 ani si 1 luna.In cond.speciale prevazute la art.30 alin.[1] din tabelul Nr.2 de la art.55 din lege -6 ani si25 zile.Va rog sa ne informati cind poate iesi in pensie limita de virsta.Va multumesc .O zi buna
Pensie pt.limita de varsta in mai 2021 la implinirea varstei de 65 de ani.Nu ati precizat daca cei 4 ani si 11 luni de gr.I-a au fost recunoscuti drept conditii speciale(intreprinderea si locul de munca a primit avizul pt. conditii speciale)Varianta I:pt.17 ani +9 luni de conditii deosebite aveti o reducere a varstei de pensionare de 3 ani + 3 ani pt.cei 6 ani de conditii speciale=6 ani si 6 luni.Varianta II-a:pt.10 ani+11 luni conditii speciale aveti o reducere a varstei de pensionare de 5 ani + 2 ani si 6 luni pt. conditii deosebite =7 ani si 6 luni.
Revin,deci pentru cei 4 ani si 11 luni o sa caut sa aduc de la intrprinderea unde sa efectuat aceasta perioada adeverinta de cond. speciale,in cazul ca imi este recunoscut stagiul de cond. speciale cu cit se va reduce virsta de pensionare in total,fiti mai explicit va rog.Nu am inteles variantele d-voastra#-o
.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vreau sa ma pensionez
luciy
BUNA ,SA INCEPEM .AM VARSTA DE 62,5 .AM LUCRAT 32,8 ANI DIN MAI MULTE ANGAJARI .22ANI INTR-O TIPOGRAFIE UNDE AM BENEFICIAT DE GRUPA 2, AM LUCRAT LA UN ... (vezi toată discuția)