avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... credit acte false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

credit acte false

Buna ziua. Cu siguranta am facut o greseala foarte grava in urma cu 4 ani.Cineva a venit la mine si a spus sa facem un credit cu acte false,suma de 10mii euro o impartim jumate jumate si raminem sa platim rata tot jumate jumate.Am platit eu prima rata dupa sa plateasca persoana respectiva.Binenteles ca nu am mai auzit de acea persoana.Nici macar nu am mai vazut-o nici in ziua de azi.Am constientizat imediat ca am fost pacalita.Nu am mai platit nici eu si dupa o perioada ma cauta banca.Anul trecut am raspuns in final la tel banci si am recunoscut ce greseala facusem.Pe cale amiabila am platit citeva luni sume foarte mici,ulterior deloc neavind posibilitati financiare.Binenteles ca au insistat sa ma caute si ne gasindu-ma ma cautat de la politie circa 10 lasindu-mi o citatie personal cu dosar penal pentru un credit bancar.cu art:198c.pr.pen si 176si 171 alin 2 si 3.am foarte multe intrebari:ce fac?ce patesc?ce se intimpla mai departe?va rog frumos ajutati-ma ca sunt disperata.Va multumesc astept un raspuns cit se poate de urgent.adresez aceasta intrebare unui avocat ce ar trebui sa fac in acesta situatie
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
Luminita Mitran, Alte profesii
Trebuie sa va prezentati la audiere si sa cooperati cu organele judiciare.Daca nu cooperati este posibil sa va retina.
Pe ei ii intereseaza f mult cine a falsificat actele.In general este vorba de retele de crima organizata.
Daca nu va prezentati la audiere vor veni sa va ia de acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- credit pt o terta persoana tarentut tarentut in anul 2008 paronul la care lucram mi-a propus sa ia un credit de 10000 de euro pe numele sotiei mele si ca nu are de gind sa il lase mai mult de citeva luni ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)
Contracte abuzive cu o institutie nebancara tina_gemeni tina_gemeni ma adresez dumneavoastra pentru a va solicita sprijinul intr-o problema pe care sora mea o are in calitate de debitor al institutiei non-bancare []. In anul ... (vezi toată discuția)