avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am luat bani din incasari si am facut facturi pe firme ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am luat bani din incasari si am facut facturi pe firme ce nu exista

am lucrat la o firme de distributie la negru fara nimic nu am semnat nimic niciodata nu mia dat bani promisi si am luat din incasari si am facut facturi false fara stampile pe firme si am luat bani pe factura ce nu exista
ce poate sa imi faca legal daca am lucrat la negru si nu are decat facturile cu numele meu pe ele? va rog astept un raspuns imediat va rog multumesc:">
#-o
:((
:sorry:mai explicit va rog ce se poate face?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2011
mariantimis, utilizator
Adica ati cam vrut sa vedeti care e mai tare, sa i-o faceti dar.... nu prea v-ati gandit bine.
:stunned:
Adica ati incasat contravaloarea unor facturi emise de Dvs, care erau false? Am inteles bine din ceea ce am citit?
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
da ce e da facut ce poate sa faca?
ai facut numai rau
Buna seara,

Putem vorbi, insa noi cei care v-am raspuns pana acum suntem contabili, nu avocati. Nu prea va putem ajuta.

Eu eram curioasa cum niste administratori de firme v-au achitat contravaloarea unor facturi pentru care nu aveau marfa. :rolleyes:Dvs. nu ati luat bani pe "facturi ce nu exista", asa cum scrieti, ci pe facturi false. Mare diferenta. Inselaciune, fals si uz de fals, cam la asta se rezuma ceea ce ati facut Dvs.
Cel pentru care ati lucrat a descoperit ceea ce ne-ati scris noua aici?

Degeaba va dati cu capul de pereti (fac referire la acest emoticon folosit mai sus #-o) acum e prea tarziu. Asteptati-va la ceea ce cred ca v-ati gandit deja ca va paste, intr-un timp apropiat.
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Cine raspunde pentru evaziunea fiscala Lulica Lulica Buna seara In anul 2003 o firma avea angajat contabil. In aceiasi firma isi desfasura activitatea fara contract de munca (la negru) o persoana care se ocupa ... (vezi toată discuția)
M-au scos cu minus florinuc21 florinuc21 buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu ... (vezi toată discuția)
Fals in acte-santaj&executare silita dreamhunter_ro dreamhunter_ro Sper ca ma poate ajuta cineva cu un sfat in aceasta problema: prietena mea lucreaza la o firma unde se ocupa de contabilitatea primara. O chitanta in valoare ... (vezi toată discuția)