avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lovire pe teren proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lovire pe teren proprietate

Buna ziua,
Am incercat sa mut un gard pe terenul meu conf schitei cadastrale, deoarece intentionam sa vinde teren + imobil--iar vecinul nemultumit ca nu mai are acces la bucata lui pe terenul meu DESI are acces prin doua posibilitati pe terenul lui...ne-a lovit , injurat, jicnit si mai mult amenintat cu moartea si ca ne da foc...si nu i-a fost suficient -ne-a distrus 10-15 m de gard facut.Dupa 7 ore cu aproximatie a venit si politia din comuna si dupa insistentele mele a incheiat proces verbal( noi nu am vazut si semnat nimic) de constatare deci nu am primit nimic.DOVEDITOR....DOAR am facut reclamatie si am dat si declaratie si am ramas cu gardul dat jos sa astept finalizarea procesului ce va urma.
Intrebarea mea este---Pot sa deschid actiune in instanta si sa fie cerut dosarul de la politia comunei?
---Se accepta in instanta probele audio,audio video si poze? Domnul de la politie mi-a spus ca nu sant valabile..
MAI MENTIONEZ ca hotarele au fost recunoscute de acest vecin din 2004 -aveam garduri facute mai mult de 50%, (asa am cumparat) iar in 2010 cand i-a inchis alt vecin drumul tot asa "moca" a inceput dansul cu noi..
Multumesc,
Cu respect CEOFIOFI
Cel mai recent răspuns: CEOFIOFI , utilizator 23:05, 9 Iulie 2011
trebuie sa asteptati solutionarea plangerii penale pe care ati depus-o la politie. nu se accepta in instanta probele audio. pozele le puteti folosi ca proba. ati mai putea promova o actiune in granituire la judecatorie.
multumesc pentru raspuns..cred ca m-am exprimat gresit-proba cu
VIDEO CLIPURI se accepta ?..fiind intr-o zona mai retrasa si e mai greu cu martorii..in cele audio se aude forte bine cum ne ameninta cu moartea si etc....dar asta e legea si ne supunem...
O zi buna,
CEOFIOFI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am cumpărat un teren - greșeala mea, nu am chemat ... Pasca ionut Pasca ionut Bună seara. Am cumpărat un teren greșeală mea nu am chemat Topograf înainte de a încheia contractul. După ce am făcut măsurătorile vecinul nu este de ... (vezi toată discuția)
Curtea pe care am cumpărat-o cu acte în regulă îmi aparține? lucarina lucarina Bună ziua, am și eu o întrebare, vă rog dacă se poate să-mi răspundă un avocat în domeniul cumpărări de teren - proprietăți, am cumpărat o ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de hărțuire Popescu Magdalena Popescu Magdalena Din ianuarie 2020 am tot depus sesizări la primăria comunei în care locuiesc, referitoare la nerespectarea hotarului de către o vecină și construcția ... (vezi toată discuția)