avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru depasirea vitezei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru depasirea vitezei

Buna seara,am fost retinut de catre un agent sef pr.intr-o loclitate deoarece aparatul radar era unde trebuia ,in curba'si aveam o viteza de 64km/h.Am primit procesul vb.cu amenda de 134 lei in 24h si 2 puncte penalizare ,sunt cam nemultumit deoarece nu am mai primit pina acum nici un fel de penalizare de cind am permisul de cond.amator15 ani.Problema este de ce nu am primit un avertisment dupa cum am citit alte toice.?:((
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:46, 11 Iulie 2011
Este posibila o contestetieB-)
Este posibil sa fi incalcat si alte reguli de circulatie (depasirea in curba, taierea liniei ce separa benzile, etc).
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2011
ContSters205713, utilizator
Va redau ce mi- ascris in prc.vb.;fiind inregistrat de aparatul radar,cu viteza de 64km/h,la cele 2 punctede penalizare.-conformart.1aliniat1 lit.a pct.4din O.U.G nr.195_'02R.
este vorba de art.108 aliniatul nr.1 lit.a pct.4 din OUG NR.195/02R.
Daca sunteti convins ca aveti dreptate si dispuneti de argumente plauzibile puteti depune o contestatie si aveti sanse sa vi se dea dreptate. Politistul de pe traseu nu are intotdeauna posibilitatea sa acceseze o baza de date din care sa vada ca nu ati mai avut abateri si atunci apeleaza la o masura, prima care i se pare mai corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - depasirea vitezei mick7m mick7m in zona Pielesti- Bals pe niste pante exista intradevar limita de viteza mai intai la 70 apoi la 50 .mi s-a intamplat sa dau intr-un radar ,exact pus cum ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda radar ? Mandark Mandark Buna ziua , Astazi am aflat de acest site si am observat ca in general utilizatorii primesc \"ajutor legislativ\". Am si eu cateva nelamuriri in privinta unei ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala gicu53 gicu53 Buna ziua,va deranjez cu aceste intrebari deoarece nu siu ce sa mai inteleg din acest caz confuz.Am fost inregistrat de aparatul radar cu viteza de 64km/h in ... (vezi toată discuția)