avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legitimitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legitimitate

daca am platit timp de 26 ani impozit integral pe casa si am intretinut casa am drepturii mai mari ca ceilantii mostinitori avind in vedere ca am locuit in ea iar ei nu au stat si nu au platit niciodata impozit.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 23:29, 9 Iulie 2011
Nu. Aveti doar un drept de creanta pt aceste acte de conservare, plati pt impozit si intretinere numai de la decesul proprietarului pe care Il mosteniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa parinteasca kogito kogito Buna ziua. Am 55 de ani si sunt in pensie de boala. Casa parinteasca, situata intr-un sat, nu mai este locuita de mai bine de 25 de ani, de cand ne-au murit ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune, dupa 20 de ani cosgab9 cosgab9 Buna ziua, tatal tatalui meu a decedat in 1996, in total mai sunt 4 frati. Vreau sa va zic ca nimeni nu a depus declaratie de acceptare a succesiunii, nu s-a ... (vezi toată discuția)
Moștenire Maria010998 Maria010998 Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)