avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... credit cu acte false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

credit cu acte false

Buna ziua.intrebarea mea este:ce se intimpla cu (pacalitul)care face creditul cu acte false in dosarul penal?ce pateste?e la prima abatere.Va rog frumos ce pot pati la tribunal?Va multumesc anticipat si astept raspunsul unui AVOCAT
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:49, 10 Iulie 2011
Dvs. sunteti "pacalitul"? Din ceea ce am citit in postarile Dvs. nu s-ar spune. Tocmai scriati ca ati comis o infractiune.
Da,asa cum a scris Gabrielle ati comis o infractiune.Si 2 hoti daca fura ceva si apoi unul din hoti fura prada si il inseala pe celalat hot va raspunde penal.
Aveti sanse sa primiti o pedeapsa cu suspendare daca va angajati avocat.
Am avut un caz intocmai ca al dvs. tot cu 10 000euro si clientul tot pacalit...si s-a ajuns la suspendare.
Aveti insa grija sa va prezentati la fiecare chemare a organului judiciar.In cazul de care v-am spus politia a dispus retinerea persoanei pt 24 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de furt GeaMbo GeaMbo Cum se pedepseste o tentativa de furt daca doi minori vroiau sa fure 2 stergatoare la o masina si iau prins niste locatari dintrun bloc si au chemat politia au ... (vezi toată discuția)
Accident rutier! ContSters346739 ContSters346739 Buna ziua! Am un prieten care a avut un accident de masina.Dupa 5 zile de la accident un baiat a murit.Colegul meu este distrus merge la psiholog si nu stie ... (vezi toată discuția)
Caz penal ghiula ghiula mia facut o prietena o adeverinta de salarizare si am scos ceva an rate acum sunt judecat pt uz de fals si anselaciune ce pot patii (vezi toată discuția)