avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... credit cu acte false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

credit cu acte false

Buna ziua D.le Avocat recunosc nu ma declar nici vinovata nici nevinovata cert este ca am patit-o.Regretele sunt de prisos.Acum doresc doar sa stiu cam ce as putea pati.Voi spune cu siguranta adevarul si ma voi prezenta cu siguranta.Dar nu-mi pot permite cu siguranta un Avocat pe tot parcursul drumului si nu stiu ce voi putea pati.Ce se intampla in astfel de cazuri?Ce voi pati?Va Multumesc anticipat astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:49, 12 Iulie 2011
Stimata @luminitaa aveti la dispozitie functia "Raspunde", pentru a continua discutia anterioara. Ati deschis un nou topic cu acest raspuns. :)
Fals si uz de fals.
Art. 288. CP- Falsificarea unui inscris oficial prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui in orice mod, de natura sa produca consecinte juridice,se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la 3 ani.
Falsul prevazut in alineatul precedent, savarsit de un functionar in exercitiul atributiilor de serviciu, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Art 291. CP - Folosirea unui inscris oficial ori sub semnatura privata, cunoscand ca este fals, in vederea producerii unei consecinte juridice, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani cand inscrisul este oficial, si cu inchisoare de 3 luni la 2 ani sau cu amenda cand inscrisul este sub semnatura privata.

Nu ma declar nici vinovata, nici nevinovata - cert este ca am patit-o.
Acum doresc doar sa stiu cam ce as putea pati.

Ups! :(( Alta data interesati-va inainte, sa vedeti daca merita...


Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
lia_alexe, utilizator
aveti nevoie de avocat. va conta in stabilirea pedepsei si daca se recupereaza prejudiciul
e furt, in viata nimic nu este intamplator asa cum dvs. ati dorit ceva ce nu va apartine tot asa si altii doresc ceva ce nu poate fi cumparat: PEDEAPSA, e trist dar PROVIDENTIAL.=D>=D>=D> e echilibru.
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa apasati butonul "Raspunde" cum a spus colega mea mai sus.
Inchid prezenta discutie si continuati aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Continuare la intrebarea precedenta (defaimare) Manole Dumitru Manole Dumitru Prejudiciul este de ordin moral \"persoana este inspector probleme drepturile omului\"si este pus intr-o situatie de jena cand merge in fata completelor de ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)