avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate revendica...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate revendica...

...Se poate revendica o proprietate imobiliara detinuta de bunic daca nu am facut notificare pe legea 10/2001 in termenul legal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 08:03, 11 Iulie 2011
pe calea dreptului comun formuland actiune in revendicare in instanta puteti incerca. desi se poate invoca de catre partea adversa exceptia inadmisibilitatii cererii intrucat trebuia facuta notificare pe legea 10.
va multumesc
nu se mai poate face o astfel de actiune, mai ales dupa aparitia deciziei 33/2008 a Inaltei Curti de Casatie si justitie.
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
ContSters97658, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare propietate nationalizata badea_cirtan badea_cirtan La aceasta data Care ar fi calea sa cer restituirea propietatii nationalizate a bunicii mele (casa si gradina) in prezent functioneaza gradinita. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Revendicarea unor drepturi imobiliare deposedat in baza decretului 40/1953 mirco2828 mirco2828 În anul 1980 am primit în posesie de la o vecină - văduvă fără copii sau alţi descendenţi şi care nu era rudă cu mine - prin TESTAMENT NOTARIAL ... (vezi toată discuția)
L.10/2001 sca baloisibaloi sca baloisibaloi Unic mostenitor cu certificat de mostenitor din anul 1982, plecat in strainatate din anul 2000. Nu formuleaza niciun fel de cerere de retrocedare a imobilelor ... (vezi toată discuția)