avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Coplatitor Prima casa4
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Coplatitor Prima casa4

Buna ziua,

Sunt coplatitor la un credit Prima casa unde prietenul meu este aplicantul principal. Eu am o locuinta pe numele meu dar banca ne-a acceptat, doar pentru aplicantul principal fiind nevoie de declaratie pe proprie raspundere. Am facut antecontractul si ne-am trecut amandoi, cota parte 1/2. Cei de la Fondul de investitii ne pot cere declaratie si pentru coplatitor mai ales daca s-a trecut in contract, desi Banca ne-a acceptat?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 23:44, 10 Iulie 2011
Da, o sa ceara, pentru ca veti fi coproprietar al imobilului, banca nu a cerut acea declaratie pentru calitatea de aplicant la credit, ci pentru cea de proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare locuinte - tineri necasatoriti bianca.blendea bianca.blendea Eu si prietenul meu dorim sa ne achizitionam o locuinta (nu suntem casatoriti). Dorim ca amandoi sa fim proprietarii locuintei in acte si avansul sa-l dam ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa Kosmo Kosmo Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca am postat ok in sectiunea curenta, fiindca nu am gasit alta pe forum. Doresc sa achizitionez impreuna cu prietena ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament / casa pe numele a doi proprietari ioanabcr ioanabcr Buna ziua, Impreuna cu prietenul meu, dorim achizitionarea unei locuinte. Nu suntem casatoriti si nici nu ne vom casatori in viitorul apropiat. Amandoi vom ... (vezi toată discuția)