Unde se poate sesiza, reclama un individ ce din camata, are propritate ce nu i-ar permite salariul unde este angajat. Pot demonstra ca am luat de la individ sume de bani ce nu i-ar fi permis salariul unde este angajat sa mi le ofere. Carei institutii ma pot adresa sa i se cerceteze averea corespunzator cu venitul de salariat la stat. Detine din camatarie avere peste salariul lui ca angajat la stat. Pe cine pot sesiza sa i se cerceteze veniturile si averea conform veniturilor. Am dovezi ca e camatar si pot sa vin ca dovada, dar unde ma adresez pentru acest lucru, carei institutii. Va multumesc
ok pentru raspuns, atunci cu venturile ilicite cum e? cine se mai ocupa de asta in tara asta de hoti nesimtiti? avem atatea institutii pentru ce? hai, ajutati-ma sa denunt un nenorocit ce are in spate ajutorul unui procuror nenorocit ce e sustinut inca de aceeasi nenoriciti din conducere... hai mai, ajutati-ma sa bag macar unul acolo unde ii e locul, procurorul e legat de cazul Bercea si e spatele acestui individ, ajutati-ma cu un sfat, va rog, trebuie sa ne facem dreptate cumva, trebuie ca si noi sa demonstram ceva si sa terminam gasca de jigodii ce nu ne lasa nici in justitie sa demonstram adevarul, caci intervin, noi, oameni normali, cum mai putem sa ne facem dreptate, cum, hai mai, dati un ajutor, unde sa mai ma adresez caci politia e a procurorului din spate, ce alta solutie mai aveti?
~ final discuție ~