avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestrare sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestrare sau nu?

Buna ziua!
Daca se poate sa-mi spuneti, unde pot gasi legea ?
Daca prind un infractor minor si il iau de mana si stau cu el pana vine politia fara sa-l ating sau sa-l injur singurul lucru care i l-am spus a fost: Baiatule ce ai in cap?
Am sunat la 112 si am intrebat ce trebuie sa fac daca l-am prins dar nu mi-au raspuns concret au zis sa astept pana vine politia, iar cel care a venit dupa mai bine de o ora mi-a zis:" trebuia sa-l intrebi cum il cheama si sa-l lasi sa plece "
Ce m-a deranjat mai mult a fost faptul ca pe politistul nu l-a interesat fapta lui ci probabil "fapta mea" pentru ca i-a luat o declaratie doar mamei lui pe care i-a dictat-o politistul.
Paguba nu este mare ~500 lei dar putea fi mai grav.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:58, 13 Iulie 2011
Multumesc foarte mult !
Daca a fost vorba de o infractiune flagranta este aberant sa fiti amendat.
Ar trebui sa contestati si sa faceti plangere penala impotriva politistului si a celor care au gresit.
Probabil ca parintii minorului aveau relatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea infractorului pana la sosirea politiei Lucian Popa Lucian Popa Buna seara, recent am observat in trafic o masina botita care mergea haotic. M-am intors dupa el, mi am dat seama ca este in stare avansata de ebrietate, i-am ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de persoana sau nu? taticu100 taticu100 Prinsi asupra faptului (furt ), 2 persoane au fost lovite si imobilizate de catre alte 2 persoane. Apoi au fost paziti ( retinuti cu forta) pana la venirea ... (vezi toată discuția)
Furt si privare de libertate NINA95 NINA95 Buna dimineata in rimul rand. In cursul zilei de Duminica am fost la tara la bunici impreuna cu fratele meu, iar el a ramas sa-i ajute. Venind de prin gradina ... (vezi toată discuția)